Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ο Toni στην Milan?

Ο Luca Toni συμφωνα με ιταλικες πηγες μιλησε με τους διοικουντες της Μilan για επιστροφη του στα ιταλικα γηπεδα.Μακαρι να υπαρξει η χρυση τομη γιατι μας χρειαζεται ενας επιθετικος σαν τον Luca.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Δυσκολη μερα το χθες.Ζουμε για το σημερα και κοιταμε για το αυριο!Curva Sud Milano.

Πέρα από το γεγονός ότι η Μίλαν ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τη Ρόμα, υπήρξαν κάποια πανό που αναρτήθηκαν από οπαδούς, για τους οποίους ο Μαλντίνι υπήρξε καυστικός σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας ότι δεν βοηθούν την ομάδα, τα οποία στρέφονταν εναντίον του. «Μεγάλε αρχηγέ, στο γήπεδο ήσουν ένας αιώνιος πρωταθλητής, όμως δεν σεβάστηκες αυτούς που σε έκαναν πλούσιο», έγραφε ένα από αυτά, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Μαλντίνι έκανε τον γύρο του γηπέδου αποχαιρετώντας τον κόσμο, εμφανίστηκε ένα άλλο (μαζί με μια φανέλα του Φράνκο Μπαρέζι και το σύνθημα «Υπάρχει μόνο ένας αρχηγός»), που έλεγε: «Για τα 25χρόνια ένδοξης καριέρας σε ευχαριστούν αυτοί που αποκάλεσες μισθοφόρους και αλήτες».
Όπως είναι φυσικό, ο Μαλντίνι εκνευρίστηκε και το μόνο που δήλωσε στο τέλος ήταν «είμαι υπερήφανος που δεν είμαι ένας από αυτούς»
Αποδοκιμασίες ακούστηκαν και εναντίον του προέδρου, και πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές αλλά και του προπονητή Κάρλο Αντσελότι.
Φυσικα εμεις σαν μπλοκ πρεπει να τονισουμε οτι ειμαστε υπερ του Maldini αλλα και της Curva Sud η οποια τοσα χρονια εχει διδαξει οτι πανω απο ολα ειναι το καλο της ομαδας μας και σωστα αποδοκιμασαν τον Μπερλουσκονι με μια πολλη γνωστη στα ιταλικα δρομενα λεξη αλλα και τον βαρετο πια Ανστελοτι.

Γεια σε ολους

Το συγκεκριμενο blog εκφραζει αποψεις,ιδεες των οργανωμενων και οχι μονο οπαδων της Ac Milan καθως και τα καθημερινα νεα της.